Extra nyckeltaggar till portarna

Alla lägenhetsinnehavare har fått 3 nyckeltaggar. Önskar man fler kan dessa t o m 15 februari 2015 beställas för 40 kronor per styck. Leverans av dessa extrataggar kommer att ske i slutet av februari.
taggarDärefter kommer självkostnadspris att gälla, d v s då tillkommer kostnad (timpris) för låssmedens arbete att lägga in nya taggar i systemet.
Beställning kan göras med blanketten nedan som lämnas i någon av våra brevlådor (Oppundavägen 4 eller utanför tvättstugan i källaren Selebovägen 1) alternativt skicka beställning till vår e-postadress ramarket3@gmail.com.


Beställning extra nyckelbrickor
Lägenhetsnummer:__________________________
Lägenhetsinnehavare:________________________
Antal extra nyckelbrickor:____________

Underskrift:_________________________________